Gespecialiseerd in het vervaardigen van verloren investeringen gietstukken wax en afgewerkte producten in koolstofstaal en gelegeerd staal, dat ons bedrijf is een wereldklasse fabrikant en leverancier van investeringen gietstukken in China. Het bestaat uit 2 belangrijke voorzieningen, zowel staal gieten gieterij en CNC Bewerkingscentrum fabriek waarmee wij kunnen leveren zowel precisie gietstukken en afgewerkte producten met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 20.000 ton en de producten worden voornamelijk geëxporteerd naar Europa, Amerika, Japanand andere bestemmingen over de hele wereld.


Het hoofdkantoor van ons bedrijf ligt in de beroemde industriële stad Yinzhou, Ningbo inChina. Het is erg gemakkelijk te bereiken met een gunstige geografische positie; Het ligt ongeveer 30 kilometer van de Bei-lun-poort die is de tweede grootste poort inChina en ongeveer 15 kilometer van de internationale luchthaven van Lishe. De belangrijkste productie-base van de lettergieterij gietstaal is gelegen in Qiucun stad, Fenghua, Ningbo, een afstand van 15 kilometers van het hoofdkwartier. Ons bedrijf werd opgericht in 1993, het heeft een totale oppervlakte van 40.000 vierkante meter en heeft nu meer dan 500 medewerkers. Het bedrijf is eigenaar van een gloednieuwe gieterij, die heeft een oppervlakte van meer dan 30.000 vierkante meter en is uitgerust met verschillende moderne soorten energie-besparende & milieuvriendelijke productielijnen, met inbegrip van een volledig geautomatiseerde wax en shell maken van proces flow lijn, evenals twee mesh riem oven warmtebehandeling productielijnen. De machinale bewerking fabriek is gevestigd in het hoofdkwartier van de Longxing en is volledig uitgerust met complete en geavanceerde CNC verspaning uitrusting met inbegrip van meer dan 20 verticale en horizontale machinale bewerking centra en meer dan 30 NC machines, de machinale bewerking faciliteit is volledig onafhankelijk van de casting foundry en heeft een onafhankelijke managementteam en op maat gemaakte bedrijfsmodel om aan te passen. Naast het gieten, smeden en verspanen, heeft ook de mogelijkheid om verschillende profielen machine. Ons bedrijf heeft ook de geavanceerde en complete inspectie apparatuur in de casting industrie, met inbegrip van Spectrometer metallografisch Microscoop, spanning Tester, lage temperatuur Tester, X-ray Tester, MPT, UT, CMM, Video meting Machine, enzovoort. Met deze geavanceerde faciliteiten & instrumenten, zijn wij in staat om de meest nauwkeurige eindproducten aan onze klanten, en maken van producten die voldoen aan hun algemene inspectie-eisen op chemische samenstelling, mechanische eigenschappen, niet-destructieve controle en hoge nauwkeurige dimensionale inspecties.


Onze producten omvatten een breed scala van industrieën met inbegrip van trein & railway, auto & vrachtwagen, bouwmachines, mijnbouwmachines, heftruck, landbouwmachines, scheepsbouw, aardolie, machines, bouw, ventiel en pompen, elektrische machine, enzovoort, hardware en apparatuur voor energie. Wij zijn in staat om producten volgens klanten tekeningen of monsters te produceren, we concentreren op beide koolstofstaal en gelegeerd stee l.  Tot vandaag, zijn meer dan 100 grondstoffen en 5.000 soorten verschillende producten ontwikkeld en geproduceerd door ons. Wij zijn vertrouwd met de verschillende industriële standaarden, zoals Chinees GB, Amerikaanse ASTM, AISI, Duitse DIN, Frans NF, Japans JIS, British BS, Australische AS en vereniging van American Railroads (AAR) en andere industriële normen.


Gezien het feit dat traditionele foundri es alleen gietstukken bieden, heeft ons bedrijf een transformatie voltooid en een upgrade naar een diepe-verwerking fabrikant met uitgebreide productiecapaciteit. O uw kernwaarden bieden onze klanten met perfecte oplossingen, grote afgewerkte producten en uitstekende klantenservice, en streeft naar producten van toegevoegde waarde voor haar core-concurrentievermogen verhogen. Wij richten ons op ontwikkeling kwalitatief hoogwaardige producten voor top-end markten, onze producten zijn niet alleen voor binnenlandse klanten, maar geëxporteerd naar meer dan 30 landen zoals USA, Duitsland, Japan, Spanje, Italië, UK, Frankrijk, Nederland, Australië en enz. Onze klanten zijn veel OEM-klanten die zich specialiseren in trein, auto en bouw-machines, we hebben al samengewerkt met sommige werelds Top 500 bedrijven als een van hun belangrijkste casting leveranciers in China.


Ons bedrijf heeft uitgevoerd een informatie-based management wordt gedreven door een ERP-systeem en wij zijn inspanningen om te standaardiseren van onze management-systeem. Wij zijn zowel ISO 9001 als TS16949 gecertificeerd, en momenteel integratie van sommige andere modi Geavanceerd beheer in ons systeem, zoals 6S, Performancemanagement, mager productie productie enz. Daarnaast hebben we het ISO 14001 milieuzorgsysteem opgericht om te krijgen een win-win situatie voor de prestaties van de onderneming en de sociale uitkeringen vanuit het lange termijnperspectief.


Het bedrijf heeft gesteld haar strategische doelstelling die "Leading ontwikkeling in deze branche, streven naar een casting onderneming voorzien van core concurrentievermogen en kernwaarde", is bevestigd met haar kern concurrentievermogen dat "Leading ideeën, geavanceerde apparatuur, Uitstekende QC, en perfecte dienstverlening". Het houdt vast aan de kwaliteit managementfilosofie dat "het starten van de behoeften van de klant en eindigend met hun tevredenheid, zich te concentreren op de klantvraag en meer dan hun verwachtingen". Met de geest van de onderneming van "Moving met the times, baanbrekende en vernieuwende, harmonie en win-win, streven naar excellentie", en op basis van de manier van werken van "Eerlijkheid en bruikbaarheid, volhardend onophoudelijk, Teamwork geest, actualisering grootheid", onze bedrijf wil oprecht uitnodigen de mondiale potentiële kopers te betalen een bezoek en hebben een goede samenwerking voor een prachtige toekomst samen.