Gespecialiseerd in de productie van gietstukken voor verloren wasinvesteringen en bewerkte onderdelen in koolstofstaal en gelegeerd staal, ons bedrijf is een grootschalige professionele gieterij voor het gieten van investeringen met krachtige verspaningsmogelijkheden in China. Het bestaat uit 2 belangrijke faciliteiten, zowel gieterij van gietstaal als CNC-machinefabriek , die ons in staat stellen precisie-gietonderdelen te leveren met een jaarlijkse capaciteit van meer dan 20.000 ton, en de producten worden voornamelijk geëxporteerd naar Europa, Amerika, Japan en andere bestemmingen over de hele wereld.

 

Ons bedrijf werd opgericht in 1993, het beslaat een totale oppervlakte van ongeveer 40.000 vierkante meter en heeft ongeveer 400 werknemers. Het hoofdkantoor bevindt zich in de beroemde industriestad Yinzhou, Ningbo in China. Het is erg handig om te worden bereikt met een voordelige geografische positie; Het ligt op ongeveer 40 kilometer afstand van de Bei-Lun-haven , de op één na grootste haven van China, en ongeveer 25 kilometer van de internationale luchthaven Lishe. De gietbasis bevindt zich in Fenghua, Ningbo, op een afstand van 20 kilometer van het hoofdkantoor, de gieterij is uitgerust met verschillende soorten energiebesparende en milieuvriendelijke productielijnen, waaronder automatische of semi-automatische productielijnen van belangrijke processen: was maken, schaal maken, gieten, warmtebehandeling. De bewerkingsfabriek bevindt zich op het hoofdkantoor en is volledig uitgerust met complete en geavanceerde CNC-bewerkingsapparatuur, waaronder 30 verticale en horizontale bewerkingscentra en meer dan 30 CNC-machines en 50 andere bewerkingsapparatuur. De bewerkingsfaciliteit is volledig onafhankelijk van de gieterij en beschikt over een onafhankelijk managementteam en een op maat gemaakt bedrijfsmodel. Naast het gieten, smeden en bewerken heeft het ook de mogelijkheid om verschillende profielen te bewerken. Ons bedrijf heeft ook een groot aantal geavanceerde inspectie-apparatuur, waaronder Spectrometer, Metallographic Microscope, Tension Tester, lage temperatuur Tester, X-ray Tester, MPT, UT , CMM, Video Measurement Machine en ga zo maar door. Met deze geavanceerde faciliteiten en instrumenten zijn wij in staat hoogwaardige gietstukken aan onze klanten te leveren en producten te maken die aan uitgebreide inspectievereisten voldoen met betrekking tot de chemische samenstelling , mechanische eigenschappen, niet-destructieve testen en hoog nauwkeurige dimensionale inspecties.

 

Onze producten bestrijken een breed scala van industrieën, waaronder trein & spoorweg, auto & vrachtwagen, bouwmachines, mijnbouwmachines, vorkheftrucks, landbouwmachines, scheepsbouw , aardoliemachines, constructie, afsluiter en pompen, elektrische machine, hardware, krachtapparatuur en ga zo maar door. We zijn in staat om producten te produceren volgens klanttekeningen of monsters, we richten ons op zowel koolstofstaal als gelegeerd staal . Tot op heden zijn door ons meer dan 100 grondstoffen en 5.000 soorten verschillende producten ontwikkeld en geproduceerd. We zijn bekend met de materiaalnormen van veel landen, zoals Chinese GB, Amerikaanse ASTM, AISI, Duitse DIN, Europese EN, Japanse JIS, Britse BS, Australische AS en Association of American Railroads (AAR) en andere industriële normen.

 

Aangezien traditionele vondsten slechts ruw worden bewerkt, heeft ons bedrijf een transformatie voltooid en een upgrade uitgevoerd naar een diepverwerkende fabrikant met uitgebreide productiemogelijkheden. Onze kernwaarden bieden onze klanten perfecte totaaloplossingen, geweldige eindproducten en een uitstekende klantenservice, en streven ernaar de toegevoegde waarde van producten te vergroten voor haar belangrijkste concurrentievermogen. We richten ons op het ontwikkelen van hoogwaardige producten voor topmarkten, onze producten zijn niet alleen voor binnenlandse klanten, maar ook geëxporteerd naar meer dan 30 landen zoals de VS, Duitsland, Japan, Spanje, Italië, het VK, Frankrijk, Nederland, Australië en enz. . Tot onze klanten behoren veel OEM- klanten die gespecialiseerd zijn in spoorweg-, auto- en bouwmachines, we hebben al samengewerkt met een aantal van 's werelds Top 500-bedrijven als een van hun belangrijkste leveranciers van gietstaal in China.

 

Ons bedrijf heeft een op informatie gebaseerd management uitgevoerd dat wordt aangestuurd door een ERP-systeem en we doen ons best om ons managementsysteem te standaardiseren. We zijn beide ISO9001- en TS16949-gecertificeerd en integreren momenteel ook enkele andere geavanceerde managementmodi in ons systeem, zoals 5S, prestatiebeheer, productie van lean-productie, enz. Daarnaast hebben we het ISO14001-milieubeheersysteem opgezet om een win-win situatie voor de prestaties en sociale voordelen van de onderneming vanuit het lange termijn perspectief.

 

Het bedrijf heeft zijn strategische doelstelling bepaald: " Toonaangevende ontwikkeling in deze branche, streven naar een casting-onderneming met kerncompetitiviteit en kernwaarde ", bevestigd met zijn kerncompetitiviteit dat " leidende ideeën, geavanceerde apparatuur, uitstekende QC en perfecte services " . Het blijft bij de filosofie van het kwaliteitsmanagement dat "vanuit de behoeften van de klant en eindigend met hun tevredenheid, gericht op de eisen van de klant en het overtreffen van hun verwachtingen". Met de ondernemingsgeest van " Met de tijd meegaan, baanbrekend en innoverend, harmonie en win-win, streven naar uitmuntendheid", en gebaseerd op de manier van werken van "Eerlijkheid en Praktijk, Volhardend doorzetten, Teamwerkgeest, Grootheid bereiken", onze Het bedrijf wil oprecht de wereldwijde potentiële kopers uitnodigen om een bezoek te brengen en samen een goede samenwerking te hebben voor een prachtige toekomst.