Gespecialiseerd in de productie van gietstukken en afgewerkte producten van verloren was in koolstofstaal en laaggelegeerd staal, is ons bedrijf een fabrikant en leverancier van investeringsgietstukken met waterglasproces van wereldklasse in China. Het bestaat uit 2 belangrijke faciliteiten, zowel gieterij van gietstaal als CNC-machinefabriek, die ons in staat stellen zowel precisiegietstukken als afgewerkte producten te leveren met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 20.000 ton, en de producten worden voornamelijk geëxporteerd naar Europa, Amerika, Japan en andere bestemmingen over de hele wereld.


Het hoofdkantoor van ons bedrijf is gevestigd in de beroemde industriestad Yinzhou, Ningbo in China. Het is erg handig om te worden bereikt met een voordelige geografische positie; Het ligt op ongeveer 30 kilometer afstand van de Bei-Lun-haven, de op een na grootste haven van China, en ongeveer 15 kilometer van de internationale luchthaven Lishe. De belangrijkste productiebasis van de gietijzeren gieterij bevindt zich in Qiucun Town, Fenghua, Ningbo, op een afstand van 15 kilometer van het hoofdkantoor. Ons bedrijf werd opgericht in 1992, heeft een totale oppervlakte van 40.000 vierkante meter en heeft nu meer dan 400 werknemers, waaronder 10 ingenieurs en 60 technici. Het bedrijf is eigenaar van een gloednieuwe gieterij, die een oppervlakte van meer dan 30.000 vierkante meter beslaat, en is uitgerust met verschillende moderne soorten energiebesparende maatregelen; milieuvriendelijke productielijnen, inclusief een volledig geautomatiseerde productielijn voor het maken van was en schaal, evenals twee productielijnen voor de warmtebehandeling van warmtewisselaars met gaasbandoven. De bewerkingsfabriek bevindt zich in het hoofdkantoor van Longxing en is volledig uitgerust met complete en geavanceerde CNC-bewerkingsapparatuur, waaronder 20 verticale en horizontale bewerkingscentra en meer dan 30 NC-machines, de bewerkingsfaciliteit is volledig onafhankelijk van de gieterij en heeft een onafhankelijk managementteam en op maat gemaakt bedrijfsmodel. Naast het gieten, smeden en bewerken heeft het ook de mogelijkheid om verschillende profielen te bewerken. Ons bedrijf heeft ook de meest geavanceerde en complete inspectie-uitrusting in de gietindustrie, waaronder Spectrometer, Metallographic Microscope, Tension Tester, Lage Temperatuur Tester, X-ray Tester, MPT, UT, CMM, Video Measurement Machine en zo verder. Met deze geavanceerde faciliteiten en instrumenten kunnen we de meest precieze eindproducten aan onze klanten leveren en producten maken die voldoen aan hun algehele inspectie-eisen inzake chemische samenstelling, mechanische eigenschappen, niet-destructieve testen en hoog nauwkeurige dimensionale inspecties.


Onze producten bestrijken een breed scala aan industrieën, waaronder trein; spoorweg, automobiel; vrachtwagen, bouwmachines, mijnbouwmachines, vorkheftruck, landbouwmachines, scheepsbouw, aardoliemachines, bouw, klep en pompen, elektrische machine, hardware, machtsapparatuur etc. Wij zijn in staat om producten te produceren volgens klanttekeningen of monsters, we richten ons op zowel koolstofstaal als laaggelegeerd staal. Tot op heden zijn door ons meer dan 100 grondstoffen en 5.000 soorten verschillende producten ontwikkeld en geproduceerd. We zijn bekend met de verschillende industriële normen, zoals Chinese GB, Amerikaanse ASTM, AISI, Duitse DIN, Franse NF, Japanse JIS, British BS, Australian AS en Association of American Railroads (AAR) en andere industriële normen.


Aangezien traditionele gieterijen alleen gietwerk leveren, heeft ons bedrijf een transformatie voltooid en een upgrade uitgevoerd naar een diepverwerkende fabrikant met uitgebreide productiemogelijkheden. Onze kernwaarden zijn om onze klanten te voorzien van perfecte oplossingen, geweldige afgewerkte producten en een uitstekende klantenservice, en streeft ernaar de toegevoegde waarde van producten te verhogen voor haar belangrijkste concurrentievermogen. We richten ons op het ontwikkelen van hoogwaardige producten voor top-end markten, onze producten zijn niet alleen voor binnenlandse klanten, maar geëxporteerd naar meer dan 30 landen, zoals de VS, Duitsland, Japan, Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Australië, Canada en etc. Onze klanten omvatten vele OEM-klanten die gespecialiseerd zijn in trein-, auto- en bouwmachines, we hebben al samengewerkt met meer dan 10 van 's werelds Top 500-bedrijven als een van hun belangrijkste castingleveranciers in China.


Ons bedrijf heeft een op informatie gebaseerd management uitgevoerd dat wordt aangestuurd door een ERP-systeem en we doen ons best om ons managementsysteem te standaardiseren. We zijn beide ISO9001- en TS16949-gecertificeerd en integreren momenteel ook enkele andere geavanceerde managementmodi in ons systeem, zoals 6S, prestatiebeheer, productie van lean-productie, zes sigma enz. Daarnaast hebben we het ISO14001-milieubeheersysteem opgesteld om om een win-winsituatie te verkrijgen voor de prestaties en sociale voordelen van de onderneming vanuit het perspectief op lange termijn.


Het bedrijf heeft zijn strategische doelstelling bepaald: "Toonaangevende ontwikkeling in deze branche, streven naar een casting-onderneming met kerncompetitiviteit en kernwaarde", bevestigd met zijn kerncompetitiviteit dat "leidende ideeën, geavanceerde apparatuur, uitstekende QC en perfecte services" . Het blijft bij de filosofie van het kwaliteitsmanagement dat "vanuit de behoeften van de klant en eindigend met hun tevredenheid, gericht op de eisen van de klant en het overtreffen van hun verwachtingen". Met de ondernemingsgeest van "Met de tijd meegaan, baanbrekend en innoverend, harmonie en win-win, streven naar uitmuntendheid", en gebaseerd op de manier van werken van "Eerlijkheid en Praktijk, Volhardend doorzetten, Teamwerkgeest, Grootheid bereiken", onze Het bedrijf wil oprecht de wereldwijde potentiële kopers uitnodigen om een bezoek te brengen en samen een goede samenwerking te hebben voor een prachtige toekomst.


Als u op zoek bent naar China casting gieterij, casting fabriek, casting bedrijf, investeringen gieterij, verloren was gieten gieterij, gieterij van staal gieterij, precisie gietgieterijen, neem dan gerust contact op met Qianhao Metal.