China's Bouwmachines Castings Van Klein tot Groot

China's Construction Machinery Castings van kleine tot grote, snelle ontwikkeling, is nu een compleet assortiment producten geworden. Innovatief vermogen om de vraag van de markt voortdurend te verbeteren is een zeer sterke zonsopgang industrie. Vooral in de afgelopen jaren, de Construction Machinery Castings om het tempo van de ontwikkeling verder te versnellen, om de bouwmachines gietfabrikanten te bevorderen, verhoogt niet alleen de productie, maar ook de producttechnologie-inhoud stijgt. China's Construction Machinery Castings is echter niet optimistisch over het probleem: de kleine omvang van de bedrijven, de industriële concentratie is laag, de productstructuur is irrationeel, zwakke onafhankelijke innovatie, apparatuur en technologie achteruit, hoge invoer, hoog verbruik, hoge vervuiling, lage efficiency , Lage efficiency De ontwikkeling van de manier waarop de industriële basis wordt benadrukt is nog steeds breekbaar. Versnellen de verbetering van China's engineering machines casting producten, technologische innovatie vermogen, versterken van de industrie R & D van productie, leren, onderzoek joint, is uitgegroeid tot een topprioriteit.

De volgende zijn hetzelfde als de "

Industrie-analisten wijzen erop dat China's bouwmachines gietstukken van de regionale kenmerken van de meer onderscheidende, een regio 'Yangtze River Delta', Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong en andere plaatsen van de gieterijindustrie hebben gevormd. De agglomeratie van deze gebieden zal bijdragen aan het creëren van meer kansen voor samenwerking, zodat training, financiering, ontwikkeling, marketing, export en andere aspecten van de interactie, en de ontwikkeling van de bouwindustrie casting industrie bevorderen.

De volgende zijn hetzelfde als de "

In de afgelopen jaren is de snelle ontwikkeling van Construction Machinery Castings, voornamelijk in de downstream-industrie om de industrie te bevorderen, de machinebouwindustrie te wijten aan de snelle ontwikkeling van Construction Machinery Castings, aan de Construction Machinery Castings om ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. In 2013 bereikte China's Construction Machinery Castings marktgrootte 149,1 miljard yuan, een stijging van 24,1%.

De volgende zijn hetzelfde als de "

2010 Bouwmachines Castings-omzet zal 400 miljard bedragen, een stijging van meer dan 25% in 2015 zal meer dan 870 miljard bereiken, een gemiddelde stijging van meer dan 17%, de marktvooruitzichten zijn zeer optimistisch over de groei van het BBP, de volgende Vijf jaar zal de industrie inluiden De echte ontwikkeling van de top. Volgens het "China Research Machinery Casting Market Research Report" van 2014-2018 blijkt dat de bouwindustrie in China de bouwindustrie de komende jaren nog steeds een snelle ontwikkelingsperiode handhaaft. De reden voor de snelle ontwikkeling van de castingindustrie in China is dat, enerzijds, door de snelle ontwikkeling van de huishoudelijke industrie de vraag naar gietstukken toeneemt. Aan de andere kant wordt de internationale castingmarkt steeds meer actief. Vanuit de omgeving, de investeringsgoederenindustrie, is het marktperspectief dus breed.