Bouw machines gietstukken schaal Road

Uitgebreide ontwikkeling van de verticale en horizontale expansie van het product aan het leven van de controleerbaarheid, blijven ontvangen van innovatieve erosie.

Wetenschappelijke en technologische vooruitgang voor de ontwikkeling van nieuwe producten ter vervanging van de ondernemingen van de grootschalige productie van traditionele producten, is een onweerstaanbare economische wetten, grootschalige productie heeft geleid tot een veel risico. In de wereld van vandaag, is in het tijdperk van technologische revolutie, nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe producten blijven komen, en bevordering van de ontwikkeling van de bouwnijverheid machines gieten.

In de afgelopen jaren toegenomen de bouw van de machines te verder versnellen het tempo van de ontwikkeling, de productie van de gietstukken te bevorderen. 2010 bouw machine industrie inkomen haalt 400 miljard, een stijging van meer dan 25%; 2015 zullen oplopen tot meer dan 890 miljard, een gemiddelde stijging van meer dan 17%, maar de machine gieten bouw er zijn nog steeds uitgebreide ontwikkeling model, waaronder: industriële concentratie is laag, productstructuur is irrationeel, onafhankelijke innovatie vermogen, apparatuur en achterwaarts technologie en andere kwesties gemarkeerd. Wij lossen deze problemen, het gebruik van schaalvoordelen schaal horizontale en verticale manier van denken te zoeken naar de weg van industriële expansie.

Uitbreiding van de omvang van de schaal, dat wil zeggen de omvang van de productie en bewerking van soortgelijke producten, de introductie van nieuwe producten; de schaal van de verticale expansie, dat is, uit onderzoek en ontwikkeling, technologische verwezenlijkingen in de marketing van boven naar onder productie en onderzoek één loket op de industriële schaal de studie.

Vanuit het perspectief van de economie, deze twee niveaus: ten eerste de ontwikkeling van nieuwe producten en onderzoek, rond het product zelf is een voortdurende innovatie, een teken is om de klant vraag veranderingen als het centrum van de voortdurende introductie van nieuwe producten. Anderzijds is de productie procesinnovatie, de organisatiestructuur de innovatie, evenals het beheer en de vorm van innovatie.

Ons doel is te verbeteren van de productiviteit en efficiëntie van het beheer. Tegelijkertijd zowel de kern van innovatie, op hetzelfde moment, gericht op de meest dynamische productontwikkeling en innovatie. Engineering van machines gietstukken voor de regionale kenmerken, heeft een "Yangtze River Delta"-regio, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong en andere plaatsen van de casting industrie cluster gevormd. De agglomeratie van deze gebieden zal helpen scheppen van meer mogelijkheden voor samenwerking, zodat de opleiding, financiering, ontwikkeling, marketing, export en andere aspecten van de interactie, en bevordering van de ontwikkeling van de bouwnijverheid machines gieten.

Wetenschappelijke en technologische vooruitgang voor de ontwikkeling van nieuwe producten ter vervanging van de ondernemingen van de grootschalige productie van traditionele producten, is een onweerstaanbare economische wetten, grootschalige productie heeft geleid tot een veel risico. In de wereld van vandaag, in het tijdperk van technologische revolutie, ontstaan er nieuwe technologieën, nieuwe materialen en nieuwe producten en de verkorting van de levenscyclus van het product. In de afgelopen decennia is er nu het product ingekort voor jaren of zelfs maanden. Nieuwe producten zijn voortdurend ter vervanging van oude producten.

Elk product heeft een groeiperiode van de, volwassenheid, recessie een dergelijk proces. En de levenscyclus van de producten brengt enkele risico's. Econoom heeft gezegd dat alleen de duurzame markt, er is geen duurzame producten. Een product en klik populair, en dan warm, maar ook wanneer de recessie.

Engineering van machines casting industrie, "het begin van verheven", maar het gezicht van de grote marktruimte, we moeten nieuwe productontwikkelingen en technische prestaties van continue verbetering, de mogelijkheid om zich te concentreren op de fundamentele en toekomstgericht onderzoek, verbeteren risico's te weerstaan. Vroege risico van risico, vroege risico-overdracht, inspanningen ter vermindering van risico verlies: nauwkeurige raming van de levenscyclus van producten, ter versterking van marktonderzoek, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, die in de felle concurrentie op de markt om lange - dat wil zeggen, Voortdurend innovatief denken.