Bouw machines gietstukken blijft snelle ontwikkeling periode

China's machines bouw van kleine tot grote, snelle ontwikkeling, is nu uitgegroeid tot een compleet assortiment van producten, innoverende vermogen is toegenomen, de vraag van de markt is zeer sterke zonsopgang industrie. Vooral in de afgelopen jaren, de bouw van de machines te verder versnellen het tempo van de ontwikkeling, ter bevordering van de bouw gietstukken machinefabrikanten niet alleen verhoogde productie en technologie productcontent stijgt ook. China bouw machine-industrie is echter niet optimistisch over het probleem: kleinschalige ondernemingen, industriële concentratie is laag, de productstructuur is irrationeel, onafhankelijke innovatie vermogen, uitrusting en technologie achteruit, hoog input, hoge consumptie, hoog risico op verontreiniging, lage lage efficiëntie-efficiëntie, de ontwikkeling van de manier waarop hoogtepunten de industriële basis is nog broos. Versnellen van de verbetering van China's machines gieten-instrumenteringsproducten, technologische innovatie vermogen, versterking van de industrie R & D van productie, leren, onderzoek gemeenschappelijke, een topprioriteit geworden.

Industrieanalisten gewezen: China's bouw machines gietstukken voor de regionale kenmerken van de meer onderscheidend, een "Yangtze River Delta"-regio, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong en andere plaatsen van de gieterij-industrie-cluster heeft gevormd. De concentratie van industriële agglomeratie in deze gebieden zal helpen scheppen van meer mogelijkheden voor samenwerking, zodat de opleiding, financiering, ontwikkeling, marketing, export en andere aspecten van de interactie, en bevordering van de ontwikkeling van de bouw machine gieten-industrie.

In de afgelopen jaren, de snelle ontwikkeling van bouw machine-industrie, vooral in de verwerkende industrie ter bevordering van de industrie, engineering van machines casting industrie is ook als gevolg van de snelle ontwikkeling van bouw machine-industrie, bij de bouw machine-industrie om ontwikkelingskansen. In 2013 bereikte de omvang van de markt van de industrie van de machines van het bouw van China's 149.199 miljard yuan, een stijging van 24,1%.

010 bouw machine industrie inkomen zullen oplopen tot 400 miljard, een stijging van meer dan 25% in 2015 zullen oplopen tot meer dan 890 miljard, een gemiddelde stijging van meer dan 17%, de marktvooruitzichten zijn erg optimistisch over de groei van het BBP, de komende vijf jaar de industrie zal inluiden in de echte ontwikkeling van de piek.

Industriële investeringen besluitvorming netwerk vrijgegeven "2014-2018 China's machines bouwmarkt enquête verslag" blijkt dat China's bouw-machines casting industrie in de komende jaren nog steeds een periode van snelle ontwikkeling handhaven. De snelle ontwikkeling van China's bouw machine gieten is als gevolg van de snelle ontwikkeling van binnenlandse machine-industrie, de toename van de binnenlandse vraag voor gietstukken; aan de andere kant, de internationale gieten-markt wordt steeds meer en meer actief, en het exportvolume van gietstukken groeit jaar na jaar. Dus, uit de omgeving, de investeringen gieten industrie, het vooruitzicht van de markt is breed.

Geconfronteerd met een enorme marktruimte, de oprichting van centra voor onderzoek en ontwikkeling, gericht op technologische innovatie; ter versterking van de ontwikkeling van nieuwe producten en performance verbetering van de technologie van de machine; focus op basis- en toekomstgericht onderzoek, hybride en intelligente graafmachine vooruit, ter verbetering van het lokale merk markt dat aandeel zal een rol spelen

Met het oog op de bestaande tekortkomingen, een aantal binnenlandse host fabrikanten zijn of een korte periode van tijd om het verbeteren van het concurrentievermogen van het merk van de methode hebt gevonden. Op hetzelfde moment, moeten ondernemingen versterken de R & D en de productie van onderdelen om het aandeel van onderdelen; verbeteren van product intelligentie, informatie, automatisering niveau, de functies van de rijke product; uitvoerig verbeteren de algemene betrouwbaarheid van het product en de kwaliteit van producten tussen Europa en de Verenigde Staten kloof geleidelijk te verminderen.