Bespreking over vier redenen van klepgietend zwart maken

Bespreking over vier redenen van klepgieten om zwart te draaien

Op het gebied van bewerking, door de bijzonderheid van de klepgietingen, zal het verschijnsel van het zwarte fenomeen in het gebruiksproces voorkomen. Wat is de reden hiervoor?

1. Interne redenen. Veel van de klepgietfabrikanten in het sterven, bewerken, zullen geen reinigingswerk doen, en sommigen zelfs gewoon waterdash, deze zijn moeilijk schoon te maken. En het oppervlak van het matrijsgietmiddel, snijvloeistof, verdampingsvloeistof en andere corrosieve stoffen en andere vlekken, zal de zwarte snelheid van de gietvorm versnellen.

2. De impact van het externe milieu. Bij een bepaalde temperatuur- en vochtigheidstoestand zal het gieten zeer gemakkelijk zijn om te voorkomen dat de oxidatie zwart of beschimmend is. Dit wordt in feite bepaald door de eigenschappen van het gieten zelf.

3. Onredelijk procesontwerp. Valve gietstukken in de reiniging of druk na de behandeling van onjuist, zal de gietvormig, zwart geven om een bepaalde conditie te creƫren, de vorming van schimmel versnellen. En als de keuze van schoonmaakmiddel sterk corrosief is, kan het ook corrosie en oxidatie van gietstukken veroorzaken.

4, magazijn management is niet in de plaats. De casting wordt opgeslagen in de verschillende hoogten van het magazijn, en de schimmel is anders.