Hoe de controle van de temperatuur van de Casting van de Casting ventiel?

Hoe de controle van de temperatuur van het gieten van het ventiel gieten?

Elk jaar in de klep casting productie, vaak als gevolg van gieten temperatuur schroot cast ongeveer 20% van de casting casting temperatuur en casting oppervlakte kwaliteit is nauw verwant, daarom moet u ter verbetering van het rendement van de casting ventiel, waarmee het gieten temperatuur.

1, de hoogste gieten temperatuur. ventiel gieten gieten temperatuur is te hoog zal leiden tot zand, vooral met een complexe zand kern gietstukken, wanneer de temperatuur ≥ 1420 ℃ gieten wanneer het afval toeneemt, temperatuur van 1460 ℃ gieten wanneer het afval tot 50%. Daarom moet de gieten gieten temperatuur op de hoogste 1420 ℃ hieronder worden beheerd.

2, de laagste gieten temperatuur. ventiel gieten wanneer de gieten temperatuur lager dan 1380 ℃, na verwerking van het gietijzer onder de huid vindt een één gat, de diameter van het gat is over het algemeen 1 ~ 3mm. In sommige gevallen zijn er slechts 1-2 gaatjes, en deze gaten zal verschijnen met een kleine hoeveelheid vloeibare slak. Studies hebben aangetoond dat deze defect is gerelateerd aan de temperatuur gieten, en wanneer de gieten temperatuur hoger dan 1380 ° C is, het ventiel gieten niet dergelijke gebreken zal produceren.

Kortom, het kan worden gezien dat gieten gieten temperatuur moet worden gecontroleerd op 1380 ~ 1420 ℃. Daarnaast is de gieten temperatuur te laag is dat de meest voorkomende reden is voor gieten, gesmolten ijzer in de open pollepel voor een lange tijd om vervoer, verblijf en warmte. ventiel gieten met een pollepel cover met een thermisch isolatiemateriaal, het warmteverlies kan aanzienlijk worden verkleind.