Geïntegreerd Ontwerp Van Automobiel Casting

Geïntegreerd Ontwerp van Automobiel Casting

Met de automotive energiebesparing en vermindering van de kosten van productie eisen blijven toenemen, gebruik maken van de voordelen van het gieten, het originele stampen, lassen, smeden en gieten vormen verschillende onderdelen, door redelijk ontwerp en structurele optimalisatie, om geïntegreerde onderdelen te gieten Het vormen, kan het gewicht van onderdelen effectief verminderen en onnodige verwerkingstechnologie verminderen om het gewicht van onderdelen en hoge prestaties te bereiken.

De ontwikkelingstendens van de integratie van auto-gietstukken is meer voor de hand liggend bij de ontwikkeling van niet-ferro legeringen. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het castingproces om de eigenschappen van de productie van complexe structurele gietstukken te behalen, is er een geïntegreerd ontwerp van de deurpanelen, de stoelskelet, het dashboardskelet, het voorframe en de firewall en ander geïntegreerd ontwerp van hoge druk Gietstukken, de grootte aanzienlijk groter dan de huidige productie Casting, de behoefte aan 4 000 ~ 5 000 t of zelfs grotere tonnage sterven-casting machine voor productie.

Het gewicht van automotive gietstukken

Om de kracht en veiligheid van de auto zo veel mogelijk te waarborgen, om de kwaliteit van het preparaat te verminderen, om lichtgewicht te bereiken, waardoor het vermogen van het voertuig wordt verlaagd, het brandstofverbruik vermindert en de uitstootvervuiling vermindert. De kwaliteit van het voertuig wordt met 100 kg verminderd en het brandstofverbruik per 100 km kan met 0,3 tot 0,6 L worden verminderd. Als het voertuiggewicht met 10% wordt verminderd, kan de brandstofefficiëntie met 6% tot 8% worden verhoogd. Met de behoeften van milieubescherming en energiebesparing is het gewicht van de auto uitgegroeid tot de ontwikkeling van de automobielontwikkeling in de wereld. Het gewicht van automotive gietstukken is uitgegroeid tot een van de belangrijke ontwikkelingen in de ontwikkeling van automotive gietstukken.