Machines gietstukken oppervlakte herstellingsmethode voor gebreken te verbergen

Machines gietstukken oppervlak reparatie methode voor gebreken te verbergen

Gietijzer platform, inspectie plaat, gietijzeren plaat, werktuigmachines machines gietstukken in het productieproces verschijnt onvermijdelijk sommige kleine gebreken. Kleine Buzhi Yu re-machines gietstukken, zijn er sommige kleine machines gietstukken gebreken hoe dit probleem op te lossen?

1. gegoten lijm

Eenvoudige, uitgebreide Castingss van machines, algemene herstellingen vereist geen verdere verwerking, en geen speciale kracht hardheid vereisten. De toegevoegde waarde van dergelijke machines Castingss is relatief laag.

2. lassen

Meer dan 90% van de gieterij-fabrikanten hebben gekozen om op te lossen de productie ondervonden in de machines gietstukken gebreken lassen. Lassen van reparatie ten gevolge van het gebruik van metaal vuller (lassen verbruiksartikelen in het algemeen overeenkomen met de machines gietstukken materiaal), lassen van prestaties kan in principe voldoen aan de standaard van onedel metaal, en eenvoudige bediening, lassen hoogrenderende, veel fabrikanten herkend en vertrouwd. Momenteel op de markt hebben meer soorten lasmachines, gebruikt in de reparatie van het defect, over het algemeen de volgende:

Lasmachine: gietijzer, gietstaal lassen meer gebruik van de traditionele manier.

Voordelen: herstel grote gebreken, hoog rendement.

Nadelen: soldeer gewrichten aan de hardheid is te hoog, de interne stress, naar voren gebogen aan scheuren, in het algemeen ook moeten warmtebehandeling voldoen aan de eisen van de verwerking. En lassen van voorwaarden, de interne gemakkelijk poriën, slakken en andere secundaire gebreken te produceren.

TIG lassen: precisie machines Castingss (gelegeerd staal, roestvrij staal precisie machines gietstukken), aluminiumlegering sterven gietstukken machines gebruik van argon arc welding machine lassen. Een deel van de schimmel-productie- en reparatie-fabrikanten, maar ook het gebruik van de lassen machine reparatie schimmel gebreken.

(1) voordelen: lassen hoogrenderende, hoger dan de lastoestel precisie. Meer soorten draad, roestvrij staal, aluminiumlegering producten op de meest gebruikte lassen kunnen worden gebruikt voor het lassen, sterkte om te leren hoog.

(2) nadelen: voor reparatie van het defect, kleine gebreken reparatie (stoma, trachoom), als gevolg van het effect is te groot, er zijn sporen van de rand van het zwembad. Lassen van staal, heeft een harde plek. Als gevolg van warmte-effecten, lassen van gekleurde machines Castingss of dunwandige delen, gemakkelijk te hitte vervorming veroorzaken. Operationele eisen zijn hoger.

3. koud lassen machine

Is het begin van de 21ste eeuw, de geboorte van de nieuwe technologie voor reparatie, lassen proces als gevolg van de warmte van het werkstuk is erg klein, was een koud lasser. Na verscheidene jaren van ontwikkeling, lassen toepassing lengterichting en technologie een geweldige ontwikkeling zijn, is geweest in de reparatie markt beslaat een groot deel. Overeenkomstig de reparatie productcategorieën zijn: plaatsing machine en EDM repareren lastoestel.

4. mounter

Het gebruik van de momentane hoogfrequente kwijting beginsel zal plakken (0.05-0,20 mm) plakken aan de oppervlakte van het werkstuk, de maximale dikte van elk plakken met de dikte van de dezelfde weld, welding kwaliteit hangt af van het verlenen van kwijting is uniform. Geschikt voor werkstuk slijtage, verwerking van tolerantie reparatie, in de markt van de schimmel heeft een bepaalde invloed. De machine kan ook poeder (of verwerking afval), ingevuld in het defect (zoals trachoom), na de reparatie van de geen kwijting worden lassen. Na reparatie is de werkstuk kleur klein. Het nadeel is dat de snelheid van de reparatie trager is.

Het gemeenschappelijk nadeel van koud lassen machine en plaatsing machine is dat niet zo hoog als die van de machine en argon boog lastoestel lassen lassen van efficiëntie is, maar haar uitmuntende voordelen mensen liever koud lassen maken wanneer millimeter defect herstellen en verwerking oppervlakte defect.