Maatregelen ter verbetering van de dynamische stijfheid van gietstukken van machines

Maatregelen ter verbetering van de dynamische stijfheid van gietstukken van machines;

De stijfheid van de machine is een belangrijk kenmerk van de machine, die rechtstreeks van invloed op de productiviteit en machinale bewerking nauwkeurigheid. De stijfheid van de machines is gerelateerd aan de samenstelling en structuur van machines gietstukken, gieten proces van machines gietstukken, machinale bewerking proces machines gietstukken, enzovoort.

1. verbetering van de demping karakteristiek van de machine. Machines gietstukken, bijvoorbeeld de demping materiaal wordt ingevuld met de machines gietstukken.

2 machines bed oppervlak spuiten demping coating.

3, ten volle benutten van de demping van de wrijving van het oppervlak van de combinatie van machines.

4, de gietstukken machines nemen de nieuwe materiaal, verbetert de machine gieten aardbeving weerstand.

Het belang van machines gietstukken 1, machines gietstukken rechtstreeks van invloed op de stijfheid van de machines 2, machines gietstukken en thermische vervorming 3, machines gietstukken kosten, machines gietstukken gewicht voor het totale gewicht van de machine, dezelfde tekende , Machines gietstukken kosten in de totale kosten van machines tekende ook voor een groot deel, casting machines gietstukken voor het gebruik van zo weinig materialen mogelijk, machines gietstukken om hoge stijfheid.