Mechanische gietstukken produceren de hoofdreden voor koude scheiding en gieten

Mechanische gietstukken produceren de hoofdreden voor koude scheiding en gieten

Er is een onvolledig fusion lacune op de mechanische cast, en de rand van de lasnaad is glad. Deze kloof heet koud. Mechanische gietstukken zijn gevuld met lokale, mechanische gieten gebrek aan vlees, het einde van de boog werd niet gegoten. Droge zand solide casting, vooral geen negatieve druk gietijzer legering is het geval, de mechanische gietstukken zijn gevoelig voor koude scheiding en gegoten minder dan gebreken, resulterend in mechanische gieten schroot.

Het schuim van het type is verwarmd, ontleed, en de ontleding product wordt verwarmd tot de temperatuur van het gesmolten metaal om hitte, waardoor de koeling van het gesmolten metaal te absorberen. Bovendien, verhoogt de ontleding gas de weerstand van het vloeibare metaal vullen. Deze twee veroorzaakt een significante vermindering in de vloeibaarheid van de metalen vloeistof, die de belangrijkste oorzaak van koude scheiding en gieten.

In toevoeging, gieten programma, systeemopbouw gieten en gieten van operatie om te produceren van koude scheiding, gieten ook bepaalde gevolgen hebben.

Mechanische gieten om te voorkomen dat maatregelen: ① ter verbetering van de temperatuur van het gesmolten metaal gieten. De temperatuur van de casting van de solide casting moet ten minste 30 ℃ hoger dan de temperatuur van het gieten van het zand gieten onder dezelfde voorwaarden, en in het algemeen wordt aangeraden om de temperatuur van 30 tot 50 graden Celsius te verhogen. ② gegoten een bepaalde negatieve druk. Onder de negatieve druk van de muur kan verminderen het metalen vloeibare vullen wanneer de weerstand van het gas, wanneer het schuim van het type van goede kwaliteit, lage dichtheid en hoge sterkte, de hoeveelheid gas klein, gegoten aluminiumlegering gietstukken is kunnen niet onderdruk gieten. Wanneer de kwaliteit van het schuim slecht is, vereisen de casting gietstukken onderdruk. Onderdruk gieten gieten machines gietstukken over het algemeen zijn worden gebruikt. ③ Kies een programma dat redelijke gieten en gieten systeemopbouw. Zoals het gebruik van het hoogste gieten gieten systeem, holle spruw, tot een minimum beperken van de totale lengte van het systeem van gieten, zodat de metalen vloeistof verwerken verkort, vulling proces glad, om te voorkomen dat koude en gegoten minder dan gebreken.