Wat zijn de beginselen van de positie van de Casting van de gietstukken machines?

Wat zijn de beginselen van de positie van de casting van de gietstukken machines?

Volgens de theorie van de solidificatie van werktuigmachines ervaring gieten onderzoek en productie, en controleer of dat het gieten standpunt het beginsel moet overwegen.

1, een belangrijk onderdeel van de casting machine tool moet worden geplaatst in het onderste deel. Machines gietstukken het lagere metaal van de machine tool is gestold onder de statische druk van de bovenste metaal en gecontracteerde en compact is.

2, belangrijke verwerking oppervlak moet zitten of rechtop staan. Ervaring blijkt dat poriën, niet-metallische insluitsels en andere gebreken worden weergegeven in de opwaartse oppervlak, en de neerwaartse oppervlak of zijkant gevel is meestal relatief vlot, de mogelijkheid om gebreken zijn klein, de individuele verwerking oppervlak moet omhoog, moeten worden afgestemd om te vergroten Processing marge om ervoor te zorgen dat na verwerking gebreken niet wordt weergegeven. Een verscheidenheid van werktuigmachines bed oppervlak is het belangrijkste oppervlak, niet toegestaan om trachoom, poriën, machines gietstukken slakken gaten, scheuren en krimp en andere gebreken, en vereist de organisatie dichte en uniform, om ervoor te zorgen dat de waarde van de hardheid binnen de opgegeven bereik.

3, zodat het vliegtuig van de machine van het grote vliegtuig omlaag of gekanteld. Voor grote platte gietstukken, kan kantelen teneinde het metaaloppervlak van de stijgende snelheid, machines gietstukken om te voorkomen dat zand litteken litteken gebreken worden gebruikt. Kantelen gieten, afhankelijk van de grootte van de zandbak, H waarde is in het algemeen bestuurd in de 200 ~ 400 mm bereik.

4, moeten ervoor zorgen dat de casting kan worden gevuld. Voor gietstukken met dunwandige delen, moeten de delen van dunwandige worden geplaatst in de onderste helft of geplaatst onder de stromende track om te voorkomen dat gebreken zoals gieten, koude scheiding, enzovoort.

5, moet gunstig werktuigmachines gieten krimp. Voor de inkrimping van de legering of de dikte van de structuur van de casting oneffen en gevoelig voor krimp is, moet machines gietstukken krimp gieten prioriteit geven aan de voorwaarden van de orde van stolling, spelen de r te vergemakkelijken van de plaatsing van stootborden OLE voor uitbreidingskaart.

6, om te voorkomen dat zand, zand of cantilever zand opknoping hangende kern, gemakkelijk onder de kern, het vak en de test. De ervaring leert dat hangende zand in het vak gieten eenvoudig te storten. Machines gietstukken het is lastig om de hangende kern op de bovenste helft. Cantilever zand kern is niet stabiel, gemakkelijk te scheef onder de actie van het metalen drijfvermogen, het moet proberen te vermijden. Bovendien, om te zorgen voor de kern, het vak, het gemak van de inspectie.

7, moet het vak positie, gieten positie en werktuigmachines positie consistente koeling. Flip de schimmel is niet alleen een grote hoeveelheid arbeid, maar ook gemakkelijk te leiden tot zand kern beweging, machines gietstukken uit zand, en zelfs brand en andere gebreken.